Werkplaats

​​Wij van autobedrijf Kars ten Have hebben een moderne garage met de nieuwste diagnose apparatuur.​

Bij autobedrijf Kars ten Have kunt u terecht voor het complete onderhoud en de reparatie van uw auto. In onze werkplaats werkt een enthousiast, toegewijd en vakkundig, goed geschoold team van technici. De werkplaats is ingericht volgens de modernste eisen en uitgerust met geavanceerde diagnose apparatuur. Er is vaak altijd een hefbrug aanwezig die vrij is voor snel service.

Wij zijn aangesloten bij het grootste merkonafhankelijke garageconcept Bosch Car Service. Een belangrijk onderdeel hiervan is de scholing van het personeel waar wij veel waarde aan hechten. Daarnaast houden onze technici zich op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche, zo word ons personeel ook geschoold in de nieuwste elektrische overbrenging   .

Bij ons staat u als klant centraal. Wij geven u dan ook 24 uur per dag de mogelijkheid om een werkplaatsafspraak online te plannen. U kiest zelf de datum wanneer het u uitkomt en geeft gelijktijdig aan of u vervangend vervoer nodig hebt. Maar even bellen kan natuurlijk ook. We horen graag van u.

Interesse? Maak hier gelijk een afspraak!