Storing zoeken

Een storing aan uw auto? Autobedrijf Kars ten Have stelt snel en vakkundig de diagnose
Oeps! Tijdens het rijden licht er op het instrumentenpaneel plots een lampje op. Of uw auto begint in te houden en te stotteren of hij maakt opeens een vreemd geluid. Reden tot paniek? Een bezoek aan Autobedrijf Kars ten Have kan u snel geruststellen. Onze uitstekend opgeleide, ervaren monteurs hebben alle diagnoseapparatuur in huis om snel de oorzaak te vinden. En kan uw auto niet meer rijden? Wij halen u en uw auto op.

Auto’s uitlezen, wat doen wij

Moderne auto’s zijn uitgerust met een zogeheten diagnosestekker. Hierop sluit onze monteur Bosch-diagnoseapparatuur aan en dankzij de software die wij voor alle merken en modellen hebben, kunnen wij elke storing uitlezen. Maar daarmee bent u er nog niet. Het gaat om de juiste interpretatie van de foutcodes die worden gevonden, want de ene storing kan weer een volgende veroorzaken. Of het kan slechts een kleinigheid zijn waardoor uw auto plotseling niet meer ‘lekker’ loopt.

Diagnose gesteld, wat nu?

Voordat wij een reparatie uitvoeren, leggen wij u eerst duidelijk uit wat er aan de hand is met uw auto. We laten u zien wat nodig is en welke onderdelen eventueel vervangen moeten worden.