EDGe Mobility

 

Wij zijn uw specialist in elektrisch rijden!

Om aan de toenemende vraag vanuit de markt te voldoen, zijn wij aangesloten bij het kwaliteitskeurmerk EDGe Mobility. Een keurmerk en kenniscentrum op het gebied van elektrisch rijden. Dankzij EDGe Mobility hebben wij aanvullende kennis en vaardigheden om u optimaal van dienst te zijn. De medewerker van Autobedrijf Kars ten Have krijgen geregeld trainingen om met de ontwikkelingen binnen de elektrische automarkt mee te gaan. Heeft u vragen, wilt u advies of bent u op zoek naar een autobedrijf om uw hybride of elektrische auto te onderhouden? Wij staan voor u klaar!

Onderhoud aan uw hybride of elektrische auto

Net zoals een brandstofmotor, heeft ook uw hybride of elektrische auto onderhoud nodig. Voor uw veiligheid en die van anderen, is het van belang dat u geregeld een onderhoudsbeurt uit laat voeren. Voor het onderhouden van uw auto, hebben wij de meest moderne apparatuur en tools. Door onze kennis en werkplaats, zijn wij in staat om een goede diagnoses te stellen en om hybride en elektrische auto’s goed te onderhouden. Mocht er een complex vraagstuk zijn, dan geeft EDGe Mobility technische ondersteuning.

Laadpaal kopen of uw voertuig opladen?

Heeft u een elektrische auto? Dan is het handig om een eigen laadpaal tot uw beschikking te hebben. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor het kopen van een laadpaal en het laden van uw auto. Terwijl wij u adviseren over welke laadpaal het meest geschikt is voor uw elektrische auto, kunt u de auto opladen bij ons laadstation. Bij het aanschaffen van een laadpaal komen de monteurs deze kosteloos bij u installeren. Vraag de medewerkers van Autobedrijf Kars ten Have naar de voorwaarden.

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een elektrische auto? Vanaf 1 juli 2020 kunt u profiteren van de subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP).

Heeft u vragen over elektrisch rijden? Wij adviseren en informeren u graag.


Heeft u vragen over Hybride of Elektrische voertuigen? Neem contact met ons op!