Banden service

Heeft uw auto last van
onderstaande symptomen?

Je banden wil je natuurlijk in topconditie houden, ze zorgen er immers voor dat je veilig op je bestemming aankomt. Dit bereik je door je banden het juiste onderhoud te geven. Je rijdt dan niet alleen veiliger en comfortabeler, maar je bespaart ook nog eens een hoop geld mee, wat dacht u van het brandstofverbruik en je zult minder snel aan nieuwe banden toe zijn. 

Onderhoud aan uw banden

Een van de belangrijkste dingen die u zelf kan doen, is regelmatig de banden spanning te controleren. Door de juiste spanning is de band slijt de band minder snel en zal de rolweerstand van de auto ook minimaal zijn waardoor u brandstof zal besparen. Ook zal je met de juiste banden spanning minder kans hebben op een klapband. Ons advies is om 1 keer in de maand de banden op spanning te brengen. Weet u niet hoe dit moet? Wij brengen kosteloos uw banden op spanning.

Merkt u ondanks toch veranderingen in het stuur en weggedrag? Dan is het goed om even langs ons te komen. Begint u stuur bijvoorbeeld te trillen bij hogere snelheden? Dan kan het zijn dat u banden gebalanceerd moeten worden. Stuurt u auto zwaar of trekt hij naar een kant? Dat zou betekenen dat uw auto uitgelijnd moet worden. Een verkeerde uitlijning zorgt voor meer banden slijtage en brandstof verbruik. 

Maar ook voor nieuwe velgen, bandenwissel, banden reparaties, banden opslag bent u bij ons aan het juiste adres. 

Wanneer rijd u met de juiste banden spanning?

Interesse? Maak hier gelijk een afspraak!